SAA'18

Bileinsinöörit presents

SIVUAINEAPPRO

13. SYYSKUUTA 2018, HELSINKI

Mikä SivuAineAppro?

Bileinsinöörien järjestämä rento syksyn aloittaja ja Helsinginkadun Appron pikkusisko.

SivuAineApprossa saat suorituskorttiisi leiman kustakin suoritusbaarissa kurkkuun kulautetusta juomasta. Leimoja keräämällä suoritat leikkimielisen tutkinnon. Tutkintotasoja on neljä. Ne on suoritettava järjestyksessä ja yksi kerrallaan.

Bileinsinöörit ry on poikkitieteellinen yhdistys, jonka sydämen asia on tuoda iloa opiskelijoiden arkeen järjestämällä vuosittain Helsinginkadun appro sekä SivuAineAppro ja muutama vuosi on myös jo ehditty järjestää Tukholman approa.

Kaikki bileinsinöörit eivät toki ole insinöörejä vaan remmissä pyörii erilaisia opiskelijamielisiä veikeitä persoonia, joiden intohimo on järjestää erilaisia tapahtumia. Kiinnostuitko? Tule vetämään meitä hihasta jossakin tapahtumassa! Sen lisäksi että järjestämme tapahtumia, tapaamme vierailla myös muissa huikeissa häppeningeissä pitkin vuotta. Meidät tunnistaa yleensä Bileinsinöörien punavalkoisesta pelipaidasta.

17:00 Lähtö ravintola Stadin Tähdestä (Mäkelänkatu 2)
19:00 Lähtö kiinni
21:00 Jatkot alkavat Circuksessa (Salomonkatu 1–3)
00:00 Suoritusmerkkien jako loppuu

• Hyväksytty suoritus koostuu kuudesta (6) leimasta vähintään kolmelta (3) eri sektorilta.

• Vain yksi (1) leima / baari. • Baareja voi kiertää haluamassaan järjestyksessä.
• Sektorit ovat tunnistettavissa värikoodauksesta kartassa ja leimataulukossa.
• Vain yksi (1) tutkinto / kortti.
• Tutkintomerkit (punainen, vihreä, sininen, hopea) suoritetaan järjestyksessä.
• Aiemmat suoritusmerkit tulee olla kiinni haalareissa.
• Approtarjoukset ovat voimassa 17.00 – 22.00.
• Ei omia juomia baareihin eikä baarien juomia mukaan!
• Jokaisen on noudatettava Suomen lakeja ja järjestyssääntöjä!
• Varaa käteistä mukaan kierrokselle, se nopeuttaa toimintaa.
• Loppubileisiin pääsee vain rannekkeella!
• Bileinsinöörit tarjoavat maksuttoman narikan.
• Pidäthän hyvää huolta suorituskortistasi, suoritusmerkin saa vain korttia vastaan!
• Saavuthan ajoissa loppubileisiin! Suoritusmerkkien jako päättyy klo 00.00!

SAA'18 esiintyjät

DJ Anselmi Kuusisto

DJ Anselmi Kuusisto

Anselmi Kuusisto on kouvolalainen (melko) pitkän linjan DJ ja tapahtumatuottaja. Vuoden 2000 tiskijukkien SM-voittajan motto kuuluukin: ”Ei ole väliä mitä soitetaan, kunhan aika ja paikka ovat musiikille sopivat”. Tällä asenteella Anselmi on säilyttänyt luottonsa Suomen eturivin deejiinä jo 20 vuotta. Anselmi on ollut mukana tuottamassa kymmeniä klubi- ja bilekonsepteja, soittanut sadoissa yksityisissä tapahtumissa ja teemabileissä. Soittanut kesäistä, sielukasta housea Ibizan rantabaareissa ja tanssittanut vuosien aikana tuhansia ja taas tuhansia opiskelijoita, GOOM- ja Abiristeilyillä.

Erakossa

Erakossa

Erakossa-yhtye on multi-instrumentalisti ja multi-mitä-tahansa -hahmo Niko Ailamon yhden miehen yhtye, jonka musiikkia on kuvailtu suomirockin, punkin ja hiphopin yhdistelmäksi. Ailamo on säveltänyt, sanoittanut, sovittanut ja tuottanut kaikki kappaleensa yksin sekä ohjelmoinut ja soittanut itse niillä kuultavat instrumentit. Marraskuussa 2014 omakustanteena julkaistulla ”Löysään Hirteen” debyyttisinglellä Erakossa valittiin YleX-radiokanavan viikon kellaribändiksi, Radio Helsingin DLX Demo Shown:n viikon demoksi ja Radio Suomen Levylautakunnan voittajaksi. Tämän jälkeen kappale eteni YleX- radiokanavan soittolistalle. Löysään Hirteen ylsi myös musiikkipalvelu Spotify:n viraalilistan sijalle 2 Suomessa. Myöhemmin omakustanteisesti julkaistu Nollaus-single nousi heti julkaisun jälkeen artistin suosituimmaksi kappaleeksi kaikissa suoratoistapalveluissa. Erakossa kappaleita on streamattu jo yhteensä yli kuusi miljoona kertaa verkon musiikkipalveluissa.

Lähtö

Stadin Tähti
Mäkelänkatu 2
00500 Helsinki

Liikenneyhteydet

Steissi – Kurvi välillä
kulkee vilkas julkinen liikenne.
Tarkemmat aikataulut: www.reittiopas.fi

Jatkobaari

Circus
Salomonkatu 1–3
00100, Helsinki

Yhteistyössä